Rea

Eldstad 60cm Corten

2595 kr

Samlas runt den runda eldstaden med din familj och vänner och njut av öppen eld och matlagning tillsammans. Elda med ved eller kol.

Muurikka Eldstad är tillverkad av 3 mm tjockt COR-TEN®-stål. Låt den stå utomhus så kommer den att få en vacker rostig färg med tiden, utan att materialets hållfasthet försämras. En ny Muurikka Eldstad är grå men den blir långsamt rostbrun tack vare tid och väderförhållanden. Varje Eldstad har en unik naturlig ytstruktur. Tillverkad i Finland.

I lager

Artikelnr: 54810020 Kategori:

Beskrivning

Muurikka Eldstad är tillverkade av 3mm tjockt COR-TEN®-stål och tillverkas i Finland. Eldstaden har maximal värmebeständighet och står på tre robusta löstagbara ben. Den är redo att användas direkt ur kartongen och lätt att flytta tack vare sidohandtagen. Öppen eld skapar en trevlig atmosfär och värme i din trädgård eller stuga. Samlas runt den runda eldstaden med din familj och vänner och njut av den charmiga atmosfären och matlagning tillsammans med öppen eld. Elda med ved eller kol.

Låt den stå utomhus så kommer den att få en vacker rostig färg med tiden, utan att materialets hållfasthet försämras. En ny Muurikka Eldstad är grå men den blir långsamt rostbrun tack vare tid och väderförhållanden. Varje Eldstad har en unik naturlig ytstruktur. Tillverkad i Finland.

Mer information

Vikt 10,6 kg
Dimensioner 72 × 61 × 31 cm