Lägg till din första produkt till önskelistan

  Snabb frakt   Trygg betalning med Klarna

Firebox är en svensktillverkad väska i rostfritt stål som snabbt viks ut till en eldstad för exempelvis grillning, stekning eller kaffekokning. Inuti boxen ryms både stekhäll, grillgaller och kaffepanna. Med sitt kompakta format är den enkel att förvara och när du ska ut i skog och mark har du allting med dig.

Firebox är det självklara valet på skoterturen, husvagnssemestern eller fiskeresan. Eftersom elden hålls stadigt ovanför markytan minskar risken för brand i skog och mark. Tack vare den rejäla konstruktionen i rostfritt stål kan du se fram emot många års eldande.

 

Två modeller

Firebox 4p är smidig att bära med sig och passar för det mindre sällskapet medan Firebox 8p passar när ni är lite fler personer.

Välj den modell som passar dina behov bäst.

 


 

Komplett

Firebox levereras komplett med stekhäll och ett vridbart stativ som är höj- och sänkbart. Det ingår också en kaffepinne att hänga kaffepannan på.

Det går givetvis bra med vilken kaffepanna som helst, men köper du den hos Glödbädden kan du vara säker på att den ryms inuti boxen tillsammans med de andra originaltillbehören.

I webbshopen kan du byta ut den ordinarie stekhällen mot en annan, eller till exempel ett Go’galler. Eller du kanske vill ha både och? Du väljer!

 


 

Hantverk från norrbotten

Vi är stolta över att Firebox tillverkas i Älvsbyn. Det är ett hantverk från plåt till färdig produkt.

 


 

Tillbehör

Detta är några tillbehör som passar bra till din Firebox.

Hitta alla modeller och tillbehör i Butiken.